ТУЕС Фест изложение на ученически проекти

На 24-25 април 2021 г. ще може да преживеете 48 часа ТУЕС - четвъртото издание на фестивала-изложение на ученически проекти ТУЕС Фест! Събитието ще се проведе онлайн и ще покаже най-интересните проекти в областта на софтуера, компютърните мрежи, вградените микрокомпютърни системи и роботиката, разработени от ученици на Технологично училище „Електронни системи“ (ТУЕС) към Технически университет-София. По време на ТУЕС Фест 2021 училището виртуално ще отвори врати за родители и ученици, за които предстои да решат къде да продължат образованието си след 7-ми клас, както и за професионалисти от ИТ бранша, представители на образователните институции и завършили ТУЕС.

На ТУЕС Фест 2021 очаквайте 48 часа с ТУЕС, в които:

  • Ще видите демонстрации на технологичните проекти на учениците от ТУЕС в програмата, която ще се излъчва на живо в YouTube канала на ТУЕС към ТУ-София. Ще можете да влезете в директен разговор с нашите ученици, които ще Ви разкажат повече за проектите си и живота в ТУЕС.
  • В профилите на проектите в сайта на събитието ще намерите повече информация за тях и ще можете да гласувате за своя фаворит, определяйки кой ще спечели “Наградата на публиката” на ТУЕС Фест 2021.
  • Ще научите всички гледни точки за училището от панелните дискусии в програмата, в които преподаватели, ученици, завършили и бизнес партньори на ТУЕС ще споделят своята перспектива върху неговия успешен образователен модел. Ще можете да се включите в дискусиите и да намерите отговор на своите въпроси през платформата sli.do.

Разгледайте детайлната програма в сайта на ТУЕС Фест: www.tuesfest.bg и се присъединете към Фейсбук събитието. Как изглеждаше ТУЕС Фест на живо, може да научите от статията на DevStyler за ТУЕС Фест 2019 и репортажите на телевизии Европа и Bulgaria ON AIR, които отразиха събитието през 2018 г.

За актуални новини следете Facebook страницата и Instagram профила на ТУЕС към ТУ-София!

48 часа ТУЕС!

48 часа ТУЕС!

На 24-25 април 2021 Ви каним да преживеете 48 часа ТУЕС с ТУЕС Фест 2021! Онлайн събитието ще Ви покаже най-добрите проекти, разработени от учениците на ТУЕС в областта на софтуера, компютърните мрежи и вградените микрокомпютърни системи и роботиката. Ще чуете и всички гледни точки за ТУЕС от преподаватели, ученици, завършили и бизнес партньори на училището.

На 06 юни 2020 г. каним всички на първото по рода си изцяло онлайн издание на ТУЕС Фест - ТУЕС Фест 2020. На събитието ще бъдат представени най-добрите проекти, разработени от учениците на ТУЕС в областта на софтуера, компютърните мрежи и вградените микрокомпютърни системи и роботиката.

Кандидат-гимназистите и техните родители ще могат да изберат най-интересните акценти за тях от двудневната програма на ТУЕС Фест 2021, която ще се излъчва на живо на 24-25 април. Тя ще включва презентации на ученически проекти и панелни дискусии с преподаватели, ученици и завършили ТУЕС, към които публиката ще може да задава въпроси. Очаквайте повече подробности скоро!